EXPERT IN COSMETISCHE INGREPEN | Corpus Plus

EXPERT IN COSMETISCHE INGREPEN

Mijn aanpak

Ik neem als ervaren esthetisch en cosmetisch chirurg steeds de tijd voor een uitvoerig gesprek voor alle cosmetische ingrepen. Ik bespreek de oplossingen voor uw probleem uitvoerig en beantwoord al uw vragen. U neemt rustig uw tijd om te beslissen. 
Het opbouwen van vertrouwen is hier erg belangrijk. Het moet klikken tussen arts en patiënt.

U komt alles te weten over het voorbereidingstraject, de uitvoering en de postoperatieve begeleiding. Ik volg u persoonlijk op: van de 1e consultatie tot en met de opvolging na de cosmetische ingreep. Ook de mogelijke complicaties (gelukkig zeldzaam) bespreek ik uitvoerig met u.

Het menselijke aspect is ook belangrijk: medeleven, vriendelijkheid, respect en vertrouwen. Dat betekent dat ik af en toe een behandeling moet afraden omdat het resultaat onvoorspelbaar is of ongunstig. Soms moet ik iets anders voorstellen dan wat de patiënt voor ogen heeft. Het internet raadplegen voor informatie over cosmetisch ingrepen is één zaak. Deze toetsen aan de werkelijkheid met de hulp van een expert is een andere. Daarom zijn consultaties zo belangrijk.

Meer over dr. Hubert Tytgat

Ik kan leunen op meer dan 25 jaar ervaring als esthetisch en cosmetisch chirurg. Ik heb een opleiding gehad aan 3 universiteiten en volg regelmatig bijscholingen. Ik doe niet alleen esthetische heelkunde maar ook herstellende of reconstructieve heelkunde.

Heeft u nog vragen over hoe alles in zijn werk gaat bij cosmetische ingrepen? Aarzel niet en contacteer mij gerust voor meer informatie.